Opis
LalBrew NovaLager™ je Saccharomyces Pastorianus hibrid grupe III odabran za proizvodnju čistih lager piva s posebnim karakteristikama okusa i vrhunskom izvedbom fermentacije. LalBrew NovaLager™ robusna je sorta lager kvasca s idealnim karakteristikama za proizvodnju lager piva, uključujući brzu fermentaciju i visoku atenuaciju. Profil okusa je vrlo čist s blagim esterima u širokom temperaturnom rasponu. Ovaj proizvod rezultat je istraživanja i razvoja Renaissance Bioscience Corp. (Vancouver BC, Kanada) u suradnji s Lallemand Brewing. LalBrew NovaLager™ odabran je korištenjem klasičnih i ne-GMO metoda uzgoja kako bi se dobio novi hibridni soj Saccharomyces cerevisiae x Saccharomyces Eubayanus koji definira novu lozu grupe III (renesansa) koja se razlikuje od svih drugih tradicionalnih sojeva Saccharomyces Pastorianus. Ovaj soj proizvodi nizak VDK/diacetil i koristi patentiranu tehnologiju sa Sveučilišta California Davis (SAD) koja onemogučuje proizvodnju sumporovodika (H2S) neugodnih okusa, čime se smanjuje vrijeme sazrijevanja povezano s proizvodnjom lager piva.
Flokulacija: srednja
Konačna gravitacija: visoka
Temperatura vrenja: 10 – 20 ° C
Doziranje: 1-2g/l
Pakiranje: 11g
LALLEMAND LalBrew® NovaLager
Na zalihi
Opis
LalBrew NovaLager™ je Saccharomyces Pastorianus hibrid grupe III odabran za proizvodnju čistih lager piva s posebnim karakteristikama okusa i vrhunskom izvedbom fermentacije. LalBrew NovaLager™ robusna je sorta lager kvasca s idealnim karakteristikama za proizvodnju lager piva, uključujući brzu fermentaciju i visoku atenuaciju. Profil okusa je vrlo čist s blagim esterima u širokom temperaturnom rasponu. Ovaj proizvod rezultat je istraživanja i razvoja Renaissance Bioscience Corp. (Vancouver BC, Kanada) u suradnji s Lallemand Brewing. LalBrew NovaLager™ odabran je korištenjem klasičnih i ne-GMO metoda uzgoja kako bi se dobio novi hibridni soj Saccharomyces cerevisiae x Saccharomyces Eubayanus koji definira novu lozu grupe III (renesansa) koja se razlikuje od svih drugih tradicionalnih sojeva Saccharomyces Pastorianus. Ovaj soj proizvodi nizak VDK/diacetil i koristi patentiranu tehnologiju sa Sveučilišta California Davis (SAD) koja onemogučuje proizvodnju sumporovodika (H2S) neugodnih okusa, čime se smanjuje vrijeme sazrijevanja povezano s proizvodnjom lager piva.
Flokulacija: srednja
Konačna gravitacija: visoka
Temperatura vrenja: 10 – 20 ° C
Doziranje: 1-2g/l
Pakiranje: 11g
Dodatne informacije
Povezani proizvodi
Organic Liquid Yeast WLP545- Belgian Strong Ale – White Labs – PurePitch® Next Generation
18,50 €Pročitaj višeOrganic Liquid Yeast WLP800- Pilsner Lager – White Labs – PurePitch® Next Generation
18,50 €Pročitaj višeBELGIAN TRIPEL M31 – MANGROVE JACK’S CRAFT SERIES
7,45 €Dodaj u košaricuOrganic Liquid Yeast WLP095- Burlington Ale – White Labs – PurePitch® Next Generation
18,50 €Pročitaj više