K.22 Stalljen ima note jabuke i zrelog voća s notama klinčića i anisa. Stalljen fermentira od 8°C (46°F) do 38°C (100°F). Na najvišoj temperaturi možete očekivati da će pivo fermentirati za 48 sati.
K.22 Stalljen Kveik dolazi iz Stig Seljeseta u Hornindalu u Norveškoj. Povijesno gledano, glavna industrija u Hornindalu bila je poljoprivreda i kovanje kosa. Farma Seljeset bila je tradicionalna samoodrživa farma koja je držala stoku. Ime Stalljen znači štala i dolazi od njihove stare ergele konja u kojoj se sada nalazi privatni pub i pivovara.
Okus i miris
K.22 Stalljen ima note jabuke i zrelog voća s notama klinčića i anisa. Na visokim temperaturama fermentacije intenzitet okusa i arome je srednji do visok a na nižim temperaturama bit će manje intenzivan te ćete dobiti lijepo i crispy pivo poput lagera.
Fermentacija
K.22 Staljen fermentira od 8°C (46°F) do 38°C (100°F). Što je viša temperatura fermentacije to je fermentacija brža. Na najvišoj temperaturi možete očekivati da će pivo fermentirati za 48 sati. Kada se fermentacija odvija na niskim temperaturama možete očekivati da će se vrijeme fermentacije produžiti. Preporuča se dodati hranu za kvasac kako bi se osigurala zdrava fermentacija.
Doziranje
Uspite izravno u sladovinu posipanjem kvasca po površini. Pobrinite se da sladovina ima temperaturu iznad 20°C (68°F). Paketić od 5 g je dovoljan za 20-30 L. Za fermentaciju ispod 20°C (68°F) ili sladovinu visoke početne gustoće povećajte doziranje na 10 g/20L.
Aroma: Note jabuke i zrelog voća s notama klinčića i anisa.
Postotak čvrste tvari: 93% – 96%
Viabilnost: ≥ 5 x 10⁹ CFU po gramu suhog kvasca
Bakterije: < 1 na 106 stanica kvasca
Bakterije mliječne kiseline: < 1 na 106 stanica kvasca
Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića. PrihvatiRead More
Privacy & Cookies Policy
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
RADNO VRIJEME (osobna preuzimanja): ponedjeljak, srijeda i petak 9 -19h, utorak i četvrtak 9-15h. Zatvori
K.22 Stalljen Kveik 5g
K.22 Stalljen ima note jabuke i zrelog voća s notama klinčića i anisa. Stalljen fermentira od 8°C (46°F) do 38°C (100°F). Na najvišoj temperaturi možete očekivati da će pivo fermentirati za 48 sati.
Nema na zalihi
Opis
K.22 Stalljen Kveik dolazi iz Stig Seljeseta u Hornindalu u Norveškoj. Povijesno gledano, glavna industrija u Hornindalu bila je poljoprivreda i kovanje kosa. Farma Seljeset bila je tradicionalna samoodrživa farma koja je držala stoku. Ime Stalljen znači štala i dolazi od njihove stare ergele konja u kojoj se sada nalazi privatni pub i pivovara.
Okus i miris
K.22 Stalljen ima note jabuke i zrelog voća s notama klinčića i anisa. Na visokim temperaturama fermentacije intenzitet okusa i arome je srednji do visok a na nižim temperaturama bit će manje intenzivan te ćete dobiti lijepo i crispy pivo poput lagera.
Fermentacija
K.22 Staljen fermentira od 8°C (46°F) do 38°C (100°F). Što je viša temperatura fermentacije to je fermentacija brža. Na najvišoj temperaturi možete očekivati da će pivo fermentirati za 48 sati. Kada se fermentacija odvija na niskim temperaturama možete očekivati da će se vrijeme fermentacije produžiti. Preporuča se dodati hranu za kvasac kako bi se osigurala zdrava fermentacija.
Doziranje
Uspite izravno u sladovinu posipanjem kvasca po površini. Pobrinite se da sladovina ima temperaturu iznad 20°C (68°F). Paketić od 5 g je dovoljan za 20-30 L. Za fermentaciju ispod 20°C (68°F) ili sladovinu visoke početne gustoće povećajte doziranje na 10 g/20L.
Aroma: Note jabuke i zrelog voća s notama klinčića i anisa.
Postotak čvrste tvari: 93% – 96%
Viabilnost: ≥ 5 x 10⁹ CFU po gramu suhog kvasca
Bakterije: < 1 na 106 stanica kvasca
Bakterije mliječne kiseline: < 1 na 106 stanica kvasca
Flokulacija: Srednja
Atenuacija: Visoka
Temperatura: 18 – 41°C
ABV: 12%
Doziranje: 5g/20-30 L
Fermentacija može biti završena za 48 sati.
Dodatne informacije
Povezani proizvodi
BELGIAN ABBEY M47 – MANGROVE JACK’S CRAFT SERIES
4,77 €Dodaj u košaricuOrganic Liquid Yeast WLP095- Burlington Ale – White Labs – PurePitch® Next Generation
18,50 €Pročitaj višeOrganic Liquid Yeast WLP023- Burton Ale – White Labs – PurePitch® Next Generation
18,50 €Pročitaj višeOrganic Liquid Yeast WLP565- Belgian Saison Ale – White Labs – PurePitch® Next Generation
18,50 €Pročitaj više